Newsletter    

Mascota costume de serbare

 

In atentia gradinitelor sau parintilor!!!

1. Inchirierea se face pentru 24 de ore si costa 50 lei/costum. Garantia este 100 lei si va este restituita la inapoierea costumului in starea in care a fost ridicat de la noi.

2. Peste 10 costume inchiriate pentru aceeasi serbare inchirierea devine 40 lei, iar peste 20 de costume inchirierea devine 35 lei. Singura conditie este sa avem pe stoc toate aceste costume, adica sa nu fie necesara confectionarea lor special pentru acest eveniment (nu mai mult de 2-3 costume).

3. Mai mult de atat! Orice gradinita din Bucuresti care ne inchiriaza pentru aceeasi serbare mai mult de 20 costume, beneficiaza de transport gratuit, in sensul ca aducem costumele inainte de serbare si le luam dupa serbare pe cheltuiala noastra, dar inchirierea nu mai scade sub 40 lei.

Regulile de mai sus sunt valabile atat pentru gradinite, educatori, invatatori, cat si pentru parintii care se mobilizeaza si doresc sa faca economie de timp si bani. Venim in ajutorul parintilor cu initiativa. Sunati-ne mai departe ne ocupam noi!!!

 

Multumim,