Newsletter    

Mascota costume de serbare

 

Costume la comanda/Parteneri

Comenzile se pot face si telefonic: 0743.477.505

 

Atelierul nostru de creatie realizeaza la comanda orice costumatie atat pentru copii, cat si pentru adulti. Costumatiile realizate la comanda sunt numai pentru vanzare. Dacă nu găsiţi costumul căutat între modelele noastre, vă aşteptăm cu idei şi sugestii si mai ales cu propunerile doamnelor educatoare si invatatoare. Suntem gata sa va dam si noi un sfat daca veti avea nevoie de el. 

Pentru comenzile personalizate va rugam sa ne dati un ragaz mai mare. Prin urmare, vă rugam să ne contactaţi cu suficient timp înainte de eveniment. 

In atentia firmelor care au nevoie de costume personalizate pentru evenimente sau promotii, fotografi particulari sau firme de publicitate. Realizam si astfel de costume, chiar si mascote.

Am colaborat cu succes cu : Sephora, Bliss Romania, Scoala Europeana Bucuresti, Genessis, Gradinita mea, Gradinita S.O.S - Satele Copiilor, Scoala Genessis, Gradinita Arc-En-Ciel Bucuresti, Balonul Copiilor Herastrau, Blu Party, Gradinita Mini Terra Dorobanti, Gradinita Disney, Gradinita Abecedino, After scholl Cei trei muschetari, promotii Western Union, Gradinita Nicolas Kindergarten....Mall Constanta, Mall Bacau, Fotograf evenimente speciale si fotografii in costume de epoca Iulia Bobu din Bacau, Costume epoca pentru studio Mamaia, Sun Plaza Romania costumele pentru animatori, Cambridge School, Bucresti...Ne cerem scuze celor pe care nu i-am amintit, dar sunt sute de colaboratori in cei 4 ani de activitate. Va multumim tuturor si va asteptam sa ne puneti imaginatia si priceperea la incercare!

Multumim!